Sfarsit de an 2016 !!!

In urma sedintei de Consiliu de Conducere a Clubului FC Prietenia s-a stabilit modul in care se vor desfasura ultimele actiuni ale anului 2016. Pentru bunul mers al lucrurilor s-a hotarit ca inca din aceasta luna sa lamurim toate problemele legate de membrii clubului si de modul in care se va derula activitatea in anul 2017. Astfel programul este urmatorul:

- marti  13 Dec. 2016 - antrenament ora 19,00 la Recea

- vineri 16 Dec. 2016 - antrenament ora 18,00 la Recea dupa care:

                             - masa festiva oferita de Conducerea Clubului pentru toti membrii - ora 19,30 la restaurant La Bunicu (va rog sa confirmati telefonic sau prin SMS)

- marti 20 Dec. 2016 - antrenament ora 19,00 la Recea

- joi 22 Dec. 2016 - ora 18,00 - Adunarea Generala a Clubului FC Prietenia ( locul de desfasurare va fi comunicat prin SMS) - cu urmatoarele puncte importante pe ordinea de zi:

                               - dari de seama ale Coducerii Clubului

                               - probleme organizatorice

                               - stabilirea lotului de membrii jucatori pentru anul 2017

                               - stabilirea lotului de membrii nejucatori pentru anul 2017

                               - stabilirea valorii cotizatiei pentru anul 2017 atat pentru jucatori cat si pentru nejucatori

                                        (va rog sa confirmati telefonic sau prin SMS)

- 27 Dec. 2016  -  29 Dec. 2016  - participarea la un turneu organizat in Sala Sporturilor "Lascar Pana" din Baia Mare

 Nota Importanta: Conducerea Clubului FC Prietenia solicita membrilor Clubului (atat jucatori cat si nejucatori ) sa dea dovada de maturitate, seriozitate si raspundere in actiunile pe care le vor intreprinde in perioada imediat urmatoare. Am ales sa rezolvam toate problemele mai mari sau mai mici ale noastre inca din aceasta luna, pentru ca este luna in care toti cei cu credinta trebuie sa-si deschida inimile si sufletele fata de cei apropiati. Noi am reusit de-a lungul anilor sa cream un grup puternic, cu oameni puternici si care stie sa stranga randurile atat la bine dar mai ales la greu. Daca simtiti ca va regasiti printre acesti oameni haideti sa luptam impreuna pentru a deveni mai puternici, mai buni si mai  "PRIETENI" in spiritul "FC PRIETENIEI".